Logo

Nakkekoteletter med pande-broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter (ca.1 ½ cm tykke)
salt
peber
karry
20 g smør eller margarine

Broccoli:
2 tsk olie
500 g broccoli
½-1 peberfrugt
½ tsk stødt ingefær
evt. 1 fed hvidløg
1-1 ½ dl vand
sød sojasauce efter smag
salt

Tilbehør
4 dl ris

Kødet duppes tørt, krydres på begge sider med peber og karry og brunes derefter i smørret i 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg dem 4-5 minutter på hver side. Koteletterne krydres med salt og holdes varme, evt. på en varm tallerken.
Skær broccolien i buketter. De største buketter halveres, så størrelsen bliver ensartet. Peberfrugten skæres i strimler.
Hæld olien på panden ved kraftig varme og tilsæt grønsager, ingefær og presset hvidløg. Vend det hele så det bliver blandet og hæld vandet i panden. Vend fortsat blandingen indtil vandet er fordampet. Mærk om broccolien er tilpas mør.
Smag til med soja og salt.

Tips: Pande-broccoli kan også serveres til frikadeller, schnitzler, koteletter, etc.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her