Logo

Nakkekoteletter med basilikum og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nakkekoteletter
1 spsk olivenolie
salt, peber
1 løg
2 spsk reven jarlsberg-ost
2 tomater
basilikum
1 dl bouillon
 
Brun koteletterne raskt på begge sider.
Drys dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.
Rens løget, skær det i tynde skiver og læg dem et par min. i letsaltet vand.
Lad løgringene dryppe af og fordel dem over koteletterne.
Drys reven ost over.
Del tomaterne i to, drys basilikum over og sæt dem i fadet ved siden af
koteletterne.
Hæld bouillon i fadet og sæt det i varm ovn, 250ºC i ca. 20 minutter, til koteletterne er stegt og osten gylden.
Server koteletterne med kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her