Logo

Nakkekoteletter i tomat-olivensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter
1 spsk olie
1 løg
2 fedpresset hvidløg
5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
1 spsk majsstivelse
100 g champignon
3 kartofler
2 dl hvidvin
50 g oliven

Koteletterne brunes i olie og tages op.
Løget hakkes og svitses.
Hvidløg og tomater tilsættes.
Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes.
Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes.
Kartofler i små terninger tilsættes.
Oliven tilsættes.
Snurrer sammen ca. 10 min.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her