Logo

Nakkekam med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g-1 kg nakkekam uden svær
salt, peber
stegefilm el. alufolie.
Kryddersmør:
50-75 g smør/margarine
1 spsk hakket persille
1 spsk finklippet purløg
2 tsk finhakket skalotteløg
2 tsk finklippet karse

Tilbehør: Bagte kartofler, kryddersmør, salat.

Tænd ovnen og indstil den på 225°. Gnid kødet med salt og peber. Rør blødgjort smør med de findelte krydderurter.
Smør ⅓ af smørret på begge sider af stegen.
Pak stegefilm el. folie om stegen, og luk for enderne med vrideklemmer.
Læg stegen i et ovnfast fad med sammenføjningen på stegefilmen opad.
Sæt fadet midt i ovnen ved 225° i ca. ½ time. Dæmp varmen til 150° og videresteg kødet ca. 45-60 min. Sluk for ovnen og åbn ovndøren. Lad stegen stå 10 min.
Forskæring: Læg stegen p& forskærerbrættet og fjern filmen.
Lad kraften løbe ned i hullet foran. Skær kødet i tynde skiver. Øs 1 spsk stegekraft over kødet.
Sæt kartofleme ind sammen med stegen, så er de møre samtidig med kødet. Server resten af kryddersmørret til kartofleme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her