1 pose nachos - med salt ost eller chili.
1 pose cheddar ost i stimler.
2 ferske kyllinge fileter.
2 bøtter Santa Maria eller Tex Mex Salsa - mild medium eller hot.
Chili hvis ønsket mere krydderi.
Soja.
salt/seltin.
1 avocado.
saften fra ¼ citron.
Placer nachos i et ovnfast fad, drys cheddarosten over og sæt det i ovnen på 190°C indtil osten er smeltet.
Snit fileterne 4 gange på den ene side ca. 1 cm. dybt og gnid soja og salt ind i sprækkerne.
Placer fileterne med den ridsede side nedaf indtil ¼ af fileten er stegt, vend så fileterne og gør sådan 2 gange med hver. Skær dem derefter i små tern.
Avocadoen moses til den er en næsten smørbar konsistens, hvortil citronsaften tilsættes og der røres rundt.
Tag nu de dejlige nachos, dyb dem i salsa og avocadodippen og fyld lidt kylling på.
Tips: En dejlig snack, men helt klart også formidabel til et ordentligt måltid. Kødet kan selvfølgelig skiftes ud.