Logo

Muslingegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl mælk + væske fra muslinger
120 g hvedemel
6 æg
½ tsk bagepulver
2 dåser muslinger
375 g dybfrossen blandede grønsager
Salt, peber
 
Lagen hældes fra muslingerne.
Den måles og blandes med mælken, så der er 6 dl
Den piskes med hvedemel i en tykbundet gryde, til en klumpfri jævning.
Varm jævningen op under konstant piskning, til den er glat og blank.
Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i, en af gangen.
Tilsæt muslinger, bagepulver og optøede grønsager.
Smag til med salt og peber.
Smør et gratinfad med et tyndt lag olie.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen af 2 gange.
Hæld dejen i fadet, og bag gratinen på ovnristen midt i ovnen 50–60 min. ved 200ºC.
Server gratinen straks med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her