Logo

Multe med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muge aux olives
Denne opskrift lige så god med havbars eller mulle.

1 multe på cirka 1 kg (eller to mindre), renset og befriet for skæl
2 spsk fennikelknold i terninger
½ citron i skiver
2 laurbærblade
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, pillet og strimlet på langs
olivenolie
1 spsk hvedemel, blandet med 2 spsk finthakket, frisk persille
1 håndfuld små sorte oliven (udstenet, hvis man har tålmodighed til det)
3-4 spsk pastis eller hvidvin
salt og peber

Forvarm ovnen til 180ºC. Fyld fennikel, citron og laurbær i fisken. I et ovalt, ovnfast fad (stort nok til at rumme fisken) koges løg og hvidløg møre i olivenolie. Vend fisken i hvedemel og persille, og brun den på begge sider. Tilsæt oliven, vin eller pastis og et drys salt og sort peber. Lad det boble et øjeblik, og læg derpå et stykke smurt pergamentpapir over, og lad fisken stege i 20 minutter. Pensles ofte under stegningen og serveres med masser af sprødt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her