Logo

Misosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Miso er cremet pasta lavet af gærede sojabønner og er meget typisk for det japanske køkken. Misosuppe serveres i skåle og drikkes som forret eller til måltidet.
Basen i misosuppe er en fiske bouillon kaldet dashi. Japanerne laver bouillon af tørrede fiskeflager, tang eller begge dele.
Til 4 personer:

1 l fiskebouillon
co. 4 spsk misopasta
1 forårsløg

Varm bouillonen op i en gryde. og smag den til med milsopasta.
Hæld suppen i skåle, og drys lidt snittet forårsløg i.

Denne japanske opskrifter er kreeret med inspiration fra restaurant Banzai på Vesterbro i København. Restauranten serverer hverdagsretter fra Nagoya området.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her