Logo

Millionbøf Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød

4 store løg

3 spsk tomatpuré

HP-sauce og Worchestersauce

en god klat smør

1 tsk sukker

½ l vand

4 store kartofler

salt og peber

8 æg

benfri sild hakket persille

 

Snittet løg og revne kartofler brunes godt i smør og sukker.

Rør godt i bund undervejs.

Kødet kommes ved og brunes, stadig under omrøring.

Tomatpuré tilsættes sammen med vand, salt og peber.

Retten koges ved jævn varme en halv times tid.

Skru helt ned for blusset og smag til med HP-sauce og Worchestersauce efter behag, evt. også mere salt og peber.

Æggene koges i syv min. til de er smilende.

Pilles, flækkes og lægges over millionbøffen.

Pyntes til sidst med en benfri sild på hvert æg og et drys hakket persille.

Spises af dybe tallerkener med ske.

Server masser af koldt øl til. Sødmælk forbudt!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her