Logo

Medailloner af dåhjorteryg med andehjerter, paradisæbler og daddelpuré.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 kg dådyrryg eller anden dyreryg, afpudset og skåret i 8 medailloner
12 paradisæbler eller pigeonæbler sylætede i sukkerlage
200 g andehjerter rensede og udvandede samt ridsede i toppen
18 friske dadler befriet for sten og skind
½ l vildtfond
 
1. Medaillonerne steges på grillpande 2-3 min. på hver side.
De anrettes med de syltede æbler, der er lunet i klaret smør, sammen med de istandgjorte andehjerter, der er lynristet og også lunet i klaret smør, og daddelpureen af dadlerne, som er sauteret i smør og kørt til puré i blender - (kan smøres op i top eller blot formes med spiseske).
 
2. Serveres med sauce af vildtfond monteret med 100 g koldt smør.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her