100 g oksemarv
1 dl rasp
½ dl mælk
50 g mandler
¾ dl sukker
3 spsk smeltet smør eller margarine
1 tsk fint stødt muskatnød
½ tsk salt
100 g rosiner
3 æg
Punchsauce:
2 æg
4 æggeblommer
1 dl vand
2 tsk citronsaft
2 tsk kartoffelmel
Rens marven for bensplinter, skyl den i koldt vand og lad den ligge i
koldt vand i 30 min.
Lad marven dryppe godt af. Smelt den i vandbad, si den og lad den køle.
Læg raspen i en skål, tilsæt mælken og rør rundt.
Mal mandlerne eller hak dem meget fint i en køkkenmaskine.
Kom mandlerne i skålen.
Tilsæt marv, sukker, smeltet fedtstof, muskatnød og salt.
Skyl rosinerne og tør dem.
Pisk æggene sammen og bland æg og rosiner i skålen.
Rør godt rundt.
Hæld dejen i en smurt, ovnfast form.
Bages ved 250ºC i ca 40 min, eller til dejen er fast i midten af
buddingen.
Kom æggene i en rustfri kasserolle.
Tilsæt æggeblommer, punch, vand, citronsaft samt kartoffelmel.
Lad saucen koge op under stadig omrøring, men kun lige til den bobler,
ellers skiller den.
Hæld den op i en skål og servér den til buddingen.