Logo

Marvbudding med punchsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g oksemarv
1 dl rasp
½ dl mælk
50 g mandler
¾ dl sukker
3 spsk smeltet smør eller margarine
1 tsk fint stødt muskatnød
½ tsk salt
100 g rosiner
3 æg
 
Punchsauce:
2 æg
4 æggeblommer
1 dl vand
2 tsk citronsaft
2 tsk kartoffelmel
 
Rens marven for bensplinter, skyl den i koldt vand og lad den ligge i
koldt vand i 30 min.
Lad marven dryppe godt af. Smelt den i vandbad, si den og lad den køle.
Læg raspen i en skål, tilsæt mælken og rør rundt.
Mal mandlerne eller hak dem meget fint i en køkkenmaskine.
Kom mandlerne i skålen.
Tilsæt marv, sukker, smeltet fedtstof, muskatnød og salt.
Skyl rosinerne og tør dem.
Pisk æggene sammen og bland æg og rosiner i skålen.
Rør godt rundt.
Hæld dejen i en smurt, ovnfast form.
Bages ved 250ºC i ca 40 min, eller til dejen er fast i midten af
buddingen.
Kom æggene i en rustfri kasserolle.
Tilsæt æggeblommer, punch, vand, citronsaft samt kartoffelmel.
Lad saucen koge op under stadig omrøring, men kun lige til den bobler,
ellers skiller den.
Hæld den op i en skål og servér den til buddingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her