Logo

Marmelade på ferie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En regnvejrsdag kan bruges til at forvandle sæsonens friske bær (fx jordbær selvpluk, vilde hindbær eller abrikoser i Frankrig) til marmelade. Opbevar marmeladen køligt i en plasticbeholder. Kog den op, når du kommer hjem, og hæld den på rene syltetøjsglas, evt. skyllet i Atamon.
 
Til 1 kg bær bruges ca. 500 g sukker.
Kog det hele sammen.
Tilsæt evt. stivelse efter behag.
 
God mad tager tid, også på camping.
De andre åbner en dåse ravioli i tomatsauce og straks efter er aftensmaden klar. Nej tak, heller ikke når vi har ferie!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her