Logo

Marineret vildt, rensdyr og elg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2000 g kød
smør til stegning
2 dl bouillon
4 dl marinade

Sauce:
4 dl sky
3 dl kaffefløde
4-5 spsk hvedemel
2 spsk soja
salt
peber

Kødet tages op af marinaden og brunes god i en stegegryde i rigeligt smør og derefter tilsættes salt, peber, bouillon og marinade, der evt. er siet. Steger småt under låg og kødet vendes af og til og steger i ca. 1 ½- 2 timer alt efter dyrets størrelse.

Skyen sies, tilsættes fløde, ekstra smør og soja og koger op, jævnes og smages til.
Oksekød og svinekam steger på samme måde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her