Det steges på spid og serveres med løse ris, blandet med røde bønner krydret med limesaft og -skal samt koriander. Til fire personer.
400 g skinkesmåkød i tern
3 spsk soya
1 knust fed hvidløg
1 tsk reven ingefær.
rapsolie til stegning.
salt, friskkværnetpeber.
Ris med bønner:
ca. ½ l. kogte ris
2 spsk smør
1 ds velafdryppede kidney beans
reven skal af ½ lime
saft af ½ lime
1 lille bdt koriander.
Kom kødet i en skål, vend det med soya, hvidløg og ingefær og lad det evt. trække-.
Sæt kødet på spid og steg det 3-4 minutter på hver side, vend jævnligt og drys salt og peber på.
Bland de kogte ris med smør og bønner, varm dem igennem ved svag varme og smag til med limeskal og -saft, koriander samt salt og peber og server spiddene på de varme ris.