Logo

Marineret oksekød med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

700 g oksekød i strimler
Marinade:
4 hvidløgfed, hakket
4 tsk revet ingefær
1 spsk sort chilipasta
6-8 små røde chili, skåret fint
1 dl olie

Til wok panden:
1 bt forårsløg, i grove skiver
1 lille squash (grøn), skåret i
bjælker
200 g bambusskud, i strimler
50 g korianderfrø, stødt
2 tsk sukker (per stegning)
1 spsk fiskesauce (per stegning)
2-3 spsk olie (per stegning)

Pynt: Friske koriander

Bland oksekødet i marinaden og lad den trække i 1 ½-2 timer ved stuetemperatur.
Opvarm wokpanden og kom kødet i sammen med forårsløg, squash, korianderfrø, bambusskud, sukker og fiskesauce. Steg evt. af flere omgange, hvis du skal lave store
portioner.
Server med nudler som bliver vendt i det varme kød og grønt.
Server med friske koriander og evt. chili i strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her