Logo

Marineret kalkunbryst med grønsagskompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunbryst 800-1000 g
1-2 spsk honning
lidt timian
salt og peber
 
Grønsags kompot:
1 rød, 1 grøn og 1 gul peberfrugt i store terninger eller strimler
1 pose frosne perleløg
1 bakke cherrytomater
2-3 æbler i både med skrællen på
lidt timian
salt og peber
lidt olivenolie
 
Kalkunbrystet (der ikke skal brunes) smøres med et lag honning og drysses
med timian.
Læg kalkunbrystet i en stegepose eller i et ovnfast fad dækket med
alufolie.
Steg det ved 200ºC i 45-60 minutter alt efter tykkelse.
Lad det hvile 15 minutter, inden det skæres i skiver.
 
Tilbehør:
Bland alle grønsagerne i et fad.
Drys med krydderier, og vend lidt olie i blandningen.
Lad det stege i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time.
Til retten kan der serveres enten kartofler, ris eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her