2 svinekoteletter
1 dl olivenolie
1 tsk citronpeber
1 fedfinthakket hvidløg
1 tsk sennep
1 tsk brun farin
1 frysepose
Tomatsalat:
4 tomater
1 lille løg i små tern
½ dl olivenolie
2 spsk balsamico
sukker
Dagen før:
Krydderblanding og olivenolien blandes og kommes i fryseposen med koteletterne. Stilles i køleskabet til dagen efter.
På dagen:
Koteletterne steges på en tør pande og krydres med salt.
Steges ca. 6-8 min på hver side ved svag varme.
Tomaterne skæres i skiver og løgene drysses på.
Olivenolien blandes med balsamico og tilsmages med salt, peber og sukker, som hældes over tomaterne.
Tips:
Retten kan serveres med bagte kartofler. Husk at marinere dagen før.
Retten tager ca. 60 min. at lave når der vælges bagekartofler som tilbehør.