Logo

Marinerede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl tamari (sojasauce)
2 spsk honning
2 spsk citronsaft
12 store mark champignon
20 g mandelflager
2 spsk finthakket citronmelisse
 
Bland tamari, honning og citronsaft i en gryde og bring det i kog.
Tilsæt champignonerne og lad saucen koge ind.
Tag champignonerne op og læg dem på et lille fad.
Drys mandelflager og citronmelisse over.
De marinerede champignon kan med fordel laves i god tid.
 
Server som tapas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her