Logo

Marinerede hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fed fra tre hele hvidløg
4 spsk hvidvinseddike
2 spsk friskhakket oregano
4 spsk friskhakket basilikum
1 ½ dl olivenolie
 
Kom hvidløgsfed i kogende vand i tre minutter.
Tag dem op, skyl dem under koldt vand og lad dem ligge i koldt vand.
Tag et fed op af gangen og gnid skallen af.
Læg feddene i en gryde med koldt vand og kog op i tre minutter.
(De må ikke blive bløde)
Tag feddene op og skyl dem igen i koldt vand.
Rør en marinade af hvidvinseddiken, de friskhakkede krydderier og olie.
Læg feddene i et glas med låg og stil i køleskabet i mindst to dage.
 
Tips: De kan holde sig i en uges tid. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her