36 stykker
100 g blød plantemargarine
1 dl sukker
1 spsk hvedemel
2 spsk mælk
1 ½ dl (100 g) smuttede, finthakkede mandler
Kom alle ingredienser i en gryde og smelt dem sammen ved svag varme.
Dejen må ikke koge.
Sæt dejen på en smurt plade eller bagepapir.
Beregn ca. 2 tsk dej til hver kage.
Bag ved 175-200°C i ca. 8 minutter.
Lad kagerne køle lidt af på pladen, inden de løsnes.
Læg dem på et fladt underlag eller bøj dem over en stok eller en flaske.
Næringsindhold i 100 g
kj 3650, kcal 870, fibre 3,8 g, fedt 67 g, mættet fedt 10,5 g, flerumættet fedt 23,8 g, P/S 2,2, kolesterol 2 mg.
Næringsindhold i 1 kage/flan
kj 200, kcal 50, fibre 0,2 g, fedt 3,7 g, mættet fedt 0,6 g, flerumættet fedt 1,3 g, P/S 2,2, kolesterol 0 mg.