Logo

Mandarinpandekager - Po-ping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
¾ kop kogende vand
3-4 spsk sesamolie eller vegetabilsk olie

Hvedemel og vand æltes til en fast dej, som hviler tildækket ½ time.

Derefter rulles dejen ud til en ca ½ cm tyk plade, hvoraf udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter.

Halvdelen af disse cirkler pensles med olie, den anden halvdel lægges ovenpå, hvorefter de dobbelte cirkler rulles ud til en diameter på ca. 15 cm.

Varm en smule olie på påanden og steg de dobbelte pandekager ca. ½ minut på hver side, hvorefter de straks skilles forsigtigt ad.

Serveres med det samme eller holdes varme til anden er færdig.

Tips: Spises til Peking-and:

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her