450 g hvedemel
350-375 ml.kogende vand
1 spsk koldt vand
sesamolie
Desuden :
1 Andebryst
Hoisin sauce
Forårsløg "pinde"
Gulerødder i stænger
Agurke pinde
Hvedemel og kogende vand slås hurtigt sammen, så snart man kan have hænderne i det (brug hænder) . Den kolde skefuld vand skulle gerne gøre pandekagerne mere faste. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter.
Rul dejen ud i 2 lige store pølser, som hver skæres ud i ca. 16 skiver . Pres dejskiver ne flade med hænderne. De skal være ca. 5 cm. i diameter.
Stryg halvdelen af dejskiver ne med sesamolie - og læg den anden halvdel af dejskiver ne oven på de smurte. ( De skal være nogenlunde lige store. )
Rul evt. dejpladerne lidt ud hvis de virker for tykke. Bag dem nu på en pande. Skil dem ad efter bagningen, så man ender med 32 pandekager, der er bagt på den ene side - og lyse på den anden.
Damp pandekagerne (lagt sammen par vis) i ca. 5-10 minutter umiddelbart inden servering.
Andebrystet tilberedes efter smag. Fx. pensel andebrystet med honning og 5 krydderiblandingen, salt og peber. Steg andebrystet i ovnen.
Grønsagerne skæres ud i skiver så længden passer ca. med størrelsen på pandekager.
Servering : Man tager en pandekage og åbner den. Mellem de 2 pandekager lægger man på den lyse side en skive andebryst, skiver af grønsager samt Hoisin sauce efter smag.