Logo

Malabariske mørbradbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrader
rapsolie til pensling.

Marinade:
saften fra 1 ½ citron
1 ½ dl soya
1 ½ dl tør hvidvin
3 tsk tørret merian
½ tsk stødt koriander
½ tsk mild, stødt paprika
½ tsk finthakket, frisk ingefær
nogle dråber stærk chiliolie
1 finthakket stilk citrongræs

Puds fedt og sener af kødet og skær nogle meget tynde bøffer på blot ½ cm tykkelse. Ingredienserne til marinaden blandes.
Bøfferne vendes i marinaden i et fladt fad.
Marinaden skal gerne dække kødet.
Stilles overdækket i køleskab. Kødet vendes jævnligt.

Før stegningen lader man det meste af marinaden dryppe af kødet.
Bøfferne lægges fladt og adskilte på et ovnfast fad.
Steg bøfferne let tid under grillen i ovnen - eller på grillen i haven.
Serveres varme eller lune med nogle spændende kartofler/grønsager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her