2 svinemørbrader
rapsolie til pensling.
Marinade:
saften fra 1 ½ citron
1 ½ dl soya
1 ½ dl tør hvidvin
3 tsk tørret merian
½ tsk stødt koriander
½ tsk mild, stødt paprika
½ tsk finthakket, frisk ingefær
nogle dråber stærk chiliolie
1 finthakket stilk citrongræs
Puds fedt og sener af kødet og skær nogle meget tynde bøffer på blot ½ cm tykkelse. Ingredienserne til marinaden blandes.
Bøfferne vendes i marinaden i et fladt fad.
Marinaden skal gerne dække kødet.
Stilles overdækket i køleskab. Kødet vendes jævnligt.
Før stegningen lader man det meste af marinaden dryppe af kødet.
Bøfferne lægges fladt og adskilte på et ovnfast fad.
Steg bøfferne let tid under grillen i ovnen - eller på grillen i haven.
Serveres varme eller lune med nogle spændende kartofler/grønsager til.