Logo

Makrelfrikasse i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kg makrel
2-3 gulerødder
2 dl ærter
1 blomkålshoved
1 spsk smør eller margarine
persille
       
Skær makrellerne i fileter og skyl dem.
Del hver filet i 2-3 stykker og drys dem med salt.
Skær gulerødderne i skiver og del blomkålen i små buketter.
Læg fisk, grønsager og hakket persille i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt og peber på og kom nogle smørklatter ved.
Hæld 1 dl vand over.
Læg låg på og mørn retten ved 200ºC i ca. 35 minutter.
Drys hakket persille på lige inden anretningen.
Der kan spises hvide kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her