Dej:
80 g majsmel
90 g hvedemel
½ tsk groft salt
2 æg
3 dl mælk
½ dl olie
Fyld:
500 g kalkun i strimler
100 g løg i tern
3 fed presset hvidløg
1 rød peber i tern
200 g majs
200 g champignon i skiver
200 g porre i tynde skiver
100 g spirer
2 spsk tomatpure
2 spsk olie
1 spsk italiensk krydderi
salt og peber
Bag pandekagerne i lidt olie. Kalkun, løg og hvidløg svitses i olie, til kødet er næsten gennemstegt.
Tilsæt porre, champignon, rød peber, tomatpuré og krydderierne.
Når grønsagerne er sprøde, tilsættes majs og spirer.
Når det hele er varmet godt igennem, lægges ca. 2 spsk fyld på hver pandekage, som rulles sammen om fyldet.
Pandekagerne lægges i et fad og drysses evt. med ost.
Varm pandekagerne i en 180ºC varm ost til osten er smeltet.