Logo

Mager leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalve eller svinelever
100 g fersk spæk
1 løg
3-4 ansjosfileter
2 spsk hvedemel
1 æg
1 dl mælk
salt, peber
 
Skær lever og spæk i mindre stykker og hak det gennem kødmaskinen eller foodprocessor med løget.
Mos ansjosfilterne, bland dem i levermassen sammen med hvedemel og æg.
Krydr med salt og peber.
Kom levermassen i en smurt form og bag dem på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her