Logo

Mørbradbøffer i Gorgonzolasauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel mørbrad
1 ½ pk. bacon i skiver
2 stk porrer
1 stort løg
250 g gorgonzolaost
¼ l. piskefløde
Dijonsennep

Løget hakkes og porrerne skæres i skiver.
Det hele brunes på panden i lidt smør og lægges i et ovnfast fad.
Mørbraden renses for sener og skæres ud i ca. 2 cm tykke bøffer.
Et stykke bacon vikles om hver bøf og bøfferne smøres med lidt sennep og krydres med salt og peber.
Bøfferne brunes på panden og lægges ovenpå løget og porrerne i fadet.
Fløden hældes på panden og osten smuldres heri.
Tilsæt salt og peber og opvarm sauceen ved svag varme og under omrøring.
Jævn evt. sauceen lidt med Maizena under omrøring.
Saucen hældes over bøfferne og fadet stilles i ovnen ved 200°C i ca. 20 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her