1 hel mørbrad
1 ½ pk. bacon i skiver
2 stk porrer
1 stort løg
250 g gorgonzolaost
¼ l. piskefløde
Dijonsennep
Løget hakkes og porrerne skæres i skiver.
Det hele brunes på panden i lidt smør og lægges i et ovnfast fad.
Mørbraden renses for sener og skæres ud i ca. 2 cm tykke bøffer.
Et stykke bacon vikles om hver bøf og bøfferne smøres med lidt sennep og krydres med salt og peber.
Bøfferne brunes på panden og lægges ovenpå løget og porrerne i fadet.
Fløden hældes på panden og osten smuldres heri.
Tilsæt salt og peber og opvarm sauceen ved svag varme og under omrøring.
Jævn evt. sauceen lidt med Maizena under omrøring.
Saucen hældes over bøfferne og fadet stilles i ovnen ved 200°C i ca. 20 min