Logo

Mørbrad på svensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 svinemørbrad/600-700 g)
salt, peber
fedtstof til stegning
250 g champignon
4 forårsløg eller 1-2 porrer
2 ½-3 dl piskefløde
5 spsk tomatketchup
ca. 1 ½ tsk chili
1 rød peberfrugt
 
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den/dem i 3-4 cm tykke bøffer.
Bank dem let med håndroden.
Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i var fedtstof på en pande og kom dem i et ovnfast fad.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl forårsløg eller porrer og skær i dem i tynde ringe.
Rist champignoner, forårsløg/porrer i fedtstoffet på panden, kom
blandingen i fadet til bøfferne.
Kog panden af med fløde og ketchup, krydr med salt og chili og hæld det i fadet, befri peberfrugten for frøstolen og kerner og skær den i ringe og læg dem som pynt øverst i fadet.
Stil retten nederst i ovnen ved 200ºC i 20-30 minutter eller til retten er
gennemvarm.
Serveres med løse ris, men kartofler eller pasta kan også bruges.
 
Tips: En ret der er nem at lave, kan med fordel laves dagen før.
Så den bare skal varmes før gæsterne kommer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her