Logo

Mørbrad med grønsager og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinemørbrad
10 g smør
1 spsk olivenolie
salt
peber
2 porrer
2 gulerødder
150 g grønne bønner
½ liter grønsagsbouillon
1 kvist frisk timian
1 dl rødvin
50 g mandler
lidt olivenolie
salt

Skær mørbraden i skiver á ca. 2 cm tykkelse og brun dem i smør tilsat olie.

Skær porrer og gulerødder i stimler og svits dem let på panden sammen med bønnerne. Hæld bouillon ved og tilsæt kødet, kog i ca. 5 minutter.
Tilsæt timiankvist og rødvin og kog retten i yderligere 10 minutter.

Smut mandlerne og vend dem i lidt olie. Læg dem på et stykke bagepapir. Rist mandlerne gyldne i ovnen ved 200 ° C i ca. 8 minutter Drys dem med salt.
Fjern timiankvisten fra gryderetten og smag til med salt og peber.

Server de kogte ris med gryderetten og drys mandlerne over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her