Logo

Mørbrad med fars og champignon i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mørbrad
500 g champignon
1 grøn peberfrugt
250 g flæskefars
bouillon
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Skær en ridse i mørbradene og bank dem flade.

Smør dem alle med fars og læg grofthakket peber og kvarte champignon på den ene.

Læg mørbradene oven på hinanden med farssiden indad og hold dem sammen med kødnåle.

Løg kødet i stegesoen, hæld lidt bouillon ved og steg den ved 225ºC i ca. 1 time. Lav en champignonsauce af skyen og farv den.
Serveres med pommes frites.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her