Logo

Mørbrad i Sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Svinemørbrader
Hvedemel
salt
peber
3 mellemstore løg
50 g smør
2 spsk hvidvinseddike
1 dl bouillon
2 tsk fransk lys dijonsennep
2 spsk hakket frisk estragon
2-3 dl piskefløde

Fjern sener og bimørbrad.
Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden.

Vend kødet i krydret hvedemel.
Brun kødet på begge sider i gyldent smør.
Tag dem af panden.

Svits løgene, til de er klare og gyldne.
Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, estragon og fløde.
Bland det hele godt og læg kødet tilbage i saucen.
Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.

Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille og masser af brøndkarse serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her