Logo

Lyssej på italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

3 løg
3 store tomater
½ bundt bladselleri
1 fennikkel
1 grønsagsbouillonterning
¾ kg lyssejfilet
½ ds tomatpesto
1 salathoved
1 glas grønne oliven
100 g friskhøvlet parmesan

Grøntsagerne skylles og skæres i skiver, lægges lagvis i et ovnfast fad. Bouillonterningen smuldres henover. Lyssejfileten lægges ovenpå. Til sidst smøres pestoen på , og fadet sættes i ovnen i ca, ½ time. Hertil serveres salat med de ovenfor nævnte ingredienser

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her