Logo

Lun rødkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kan spises til alle julefugle, men er også en lækker solist.
Rødkålsblade er smukke serveringsskåle, fyld dem med rødkålssalat.

Beregn 100 g fintsnittet rødkål til hver person. Desuden 1 æble i terninger, 2-4 tørrede figner i strimler og 3 knækkede valnødder.

Bland disse ingredienser i en skål, hæld hed dressing over, bland, og server straks, eller lad salaten trække lidt.

Dressing til 4 personer:
- saft af 1 appelsin og 1 citron
- 100 g ribsgelé
- 1 spsk honning
- 2 tsk dijonsennep

Blandes i en gryde, opvarmes under piskning til kogepunktet og hældes hed over kålsalaten. For meget dressing hældes fra ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her