Logo

Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
reven skal af ¼ limefrugt
saft af ½ limefrugt
peber fra kværn
100 g grønne bønner
100 g forårsløg
2 spsk olie
1 dl piskefløde
1 tsk hele madagascar peberkorn
1 spsk fintskåret ingefær

Drys koteletterne med peber og læg dem i en plasticpose. Kom limesaft og -skal ved. Lad posen stå i køleskab i ca. 2 timer og vend koteletterne af og til. Marinaden kasseres umiddelbart efter endt marinering.

Bønnerne koges sprøde et par min., køles i koldt vand og skæres skråt i ”spidser”. Forårsløget skæres i tykke, skrå strimler.

Varm ovnen til 160º. Brun koteletterne i olie på en pande 1 ½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og sæt fadet i ovnen 10-15 min.

Kom Madagascarpeber, piskefløde og ingefær i panden og lad det koge nogle min. Tilsæt grønsagerne og smag saucen til. Varm saucen godt igennem og server den sammen med kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her