8 lammekoteletter
reven skal af ¼ limefrugt
saft af ½ limefrugt
peber fra kværn
100 g grønne bønner
100 g forårsløg
2 spsk olie
1 dl piskefløde
1 tsk hele madagascar peberkorn
1 spsk fintskåret ingefær
Drys koteletterne med peber og læg dem i en plasticpose. Kom limesaft og -skal ved. Lad posen stå i køleskab i ca. 2 timer og vend koteletterne af og til. Marinaden kasseres umiddelbart efter endt marinering.
Bønnerne koges sprøde et par min., køles i koldt vand og skæres skråt i ”spidser”. Forårsløget skæres i tykke, skrå strimler.
Varm ovnen til 160º. Brun koteletterne i olie på en pande 1 ½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og sæt fadet i ovnen 10-15 min.
Kom Madagascarpeber, piskefløde og ingefær i panden og lad det koge nogle min. Tilsæt grønsagerne og smag saucen til. Varm saucen godt igennem og server den sammen med kødet.