Logo

Leverpostej, Idas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg svinespæk
½ kg svinelever
2 dl sødmælk
1 æble
1 løg
75 g hvedemel
30 g rensede ansjoser
1 tsk allehånde
1 tsk stødt timian
1 tsk stødt laurbærblad
2 æg
spæk i skiver til at fore formen

Skær spæk, løg og æble igennem, kom det i blenderen og hak det groft.
Spækfarsen kommes i en gryde og smeltes.
Hvedemel og mælk rystes sammen og piskes sammen med spækfarsen.
Blend leveren sammen med ansjoserne.
Bland leverfarsen med spækfarsen, tilsæt krydderierne og pisk æggene i.
Formen beklædes med spækskiverne, så hele formen er dækket.
Hæld farsen i.
Bag leverpostejen i vandbad i 55 min. ved 175ºC i midten af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her