½ kg svinespæk
½ kg svinelever
2 dl mælk
1 æble
1 løg
75 g hvedemel
30 g ansjoser
1 tsk allehånde
1 tsk stødt timian
1 tsk stødt laurbærblad
2 æg
spæk til at fore formen med
Skær spæk, løg og æble igennem, kom det i blenderen og hak det groft.
Spækfarsen kommes i en gryde og smeltes. Hvedemel og mælk rystes sammen og piskes sammen med spækfarsen.
Blend leveren sammen med ansjoserne.
Bland leverfars med spækfars, tilsæt krydderier og pisk æggene i.
Beklæd formen med spækskiver , så hele formen er dækket. Hæld farsen i .
Bag leverpostejen i vandbad i 55 minutter ved 175 º (347 Fahr.) midt i ovnen.
Serveres med rugbrød. Leverpostejen pyntes med sprød bacon, asier og ristede champignoner.