Logo

Leverpostej 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg svinespæk
½ kg svinelever
2 dl mælk
1 æble
1 løg
75 g hvedemel
30 g ansjoser
1 tsk allehånde
1 tsk stødt timian
1 tsk stødt laurbærblad
2 æg
spæk til at fore formen med

Skær spæk, løg og æble igennem, kom det i blenderen og hak det groft.

Spækfarsen kommes i en gryde og smeltes. Hvedemel og mælk rystes sammen og piskes sammen med spækfarsen.

Blend leveren sammen med ansjoserne.

Bland leverfars med spækfars, tilsæt krydderier og pisk æggene i.

Beklæd formen med spækskiver , så hele formen er dækket. Hæld farsen i .

Bag leverpostejen i vandbad i 55 minutter ved 175 º (347 Fahr.) midt i ovnen.

Serveres med rugbrød. Leverpostejen pyntes med sprød bacon, asier og ristede champignoner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her