Logo

Leverpande med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvelever i skiver
hvedemel
salt
peber
1 grøn og rød peberfrugt
1 mellemstort løg
fedtstof til stegning
2 dl lys bouillon
50 g flødeost
brøndkarse

Vend leverskiverne i salt- og peberblandet hvedemel. Steg dem på begge sider i fedtstoffet på panden. Tag dem af panden og hold dem varme. Kom skivet løg og strimlede peberfrugter på, og lad dem snurre få minutter. Kom halvdelen af bouillonen på panden, og lad det simre mørt heri. Tag det af panden og kom det på leverskiverne. Kom resten af bouillonen på sammen med flødeosten. Bring i kog og smag til. Servér saucen til og drys lidt frisk brøndkarse på retten. Nye kartofler serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her