Logo

Leverpølse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg bov eller kæbesnitter.
0.8 kg svinelever.
40 g salt.
10 g st. peber.
40 g allehånde.
2 store løg.
 
Skær snitterne i strimler, kom dem i kogende vand, lad det koge i ca. 30 min.
(det er en god ide at have en kogepose af gase eller hvid bomuld)
Leveren som også er snittet får samme behandling,men bare i 2 min.
De skrællede løg skal lige skoldes.
Hak først spæk og løg 3 gange, derefter leveren kun en gang,kom det hele op i en skål, bland saltog krydderi i og rør massen godt sammen til den binder.
Fedtet fra kogevandet skummes af og røres i massen.
Lad det hele køle af inden stopningen.
Stoppes i naturtarme - svinetarme kan benyttes.
Koges og røges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her