600 g frossen, optøet hel spinat
Tomatsauce:
25 g smør
2 hakkede løg
2 fed knust hvidløg
3 ds hakkede flåede tomater
1 ½ dl vand
1 tsk tørret oregano
2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
10 tørrede forkogte lasagneplader
200 g feta i tern
50 g grana ost
Lad spinaten dryppe af i en sigte.
Tomatsauce:
Smelt smør i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt resten af ingredienserne. Bring blandingen i kog og kog ved svag varme i 15 min. Smag til.
Lasagne:
Del tomatsaucen i 3 portioner, de øvrige ingredienser deles i 2 portioner. Læg lagvis, i et smurt ovnfast fad, tomatsauce, lasagneplader, feta og spinat. Slut af med tomatsauce. Drys med Grana og bag lasagnen på miderste rille ved 200°C i ca 35 min.