Logo

Landand med grønt à la boulangére, kommen og foie gras

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 andebryster
4 skiver foie gras extra
Smør
Salt, peber og krydderurter
 
Grønt:
2 bagekartofler i tern a 1 x 1 cm
2 persillerødder i tern a 1 x 1 cm
¼ knoldselleri i tern a 1 x 1 cm
2 gulerødder i tern a 1 x 1 cm
1 spsk kommen
4 fed hakket hvidløg
½ liter andefond
2 dl hvidvin
100 g smør
 
Soigner andebrysterne for fedt og sener.
Krydr godt og brun dem på en hed pande med meget lidt fedtstof.
Sæt andebrysterne over på en rist.
 
Grønt a la boulangere: Sauter grønsagerne i smør, tilsæt de øvrige ingredienser og lad småsimre, til det hele er mørt, og saucen har konsistens.
 
Anretning: Stil andebrysterne i en forvarmet ovn i 10 min. ved 160ºC.
Lad derefter hvile et lunt sted i min. 5 minutter inden tranchering.
Krydr foie gras'en godt og steg skiverne på en hed pande.
Dryp af og læg dem oven­på andebrysterne.
Varm grønsagerne op og læg dem ved andebrystet.
Pynt med friske krydderurter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her