Logo

Lammemørbrad med marsalasirup og trøffelpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammemørbrad
2 ½ dl marsala
smør til stegning

Trøffel pasta:
1 lille sort trøffel
1 ½ dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
1 spsk cognac
250 g Firenze båndreder el. fine båndreder

Læg lammekødet i marsala og lad det trække mindst 1 time i køleskabet.
Skær trøflen i papirstynde skiver.
De flotteste skiver (ca. ⅓ af trøflen) gemmes til pynt.
Resten af trøffelskiverne koges 5 minutter i hønsebouillon og fløde, til konsistensen er cremet.
Smag saucen til med cognac, salt og peber.
Tag kødet op af marinaden, som gemmes til senere, og dup kødet tørt.
Brun det 1 minut ved kraftig varme i smør og steg det ca. 5 minutter ved middel varme.
Krydr med salt og peber og lad kødet hvile nogle minutter, inden det skæres i skrå skiver.
Kog marinaden kraftigt ind, så den har konsistens som tynd sirup.
Kog pastaen som anvist på emballagen og vend straks den afdryppede pasta i trøffelsaucen.
Anret trøffelpastaen på varme tallerkener og pynt med trøffel.
Læg mørbradskiverne ved, sammen med dampede grønsager, dryp med marsalasirup og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her