500 g lammemørbrad
2 ½ dl marsala
smør til stegning
Trøffel pasta:
1 lille sort trøffel
1 ½ dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
1 spsk cognac
250 g Firenze båndreder el. fine båndreder
Læg lammekødet i marsala og lad det trække mindst 1 time i køleskabet.
Skær trøflen i papirstynde skiver.
De flotteste skiver (ca. ⅓ af trøflen) gemmes til pynt.
Resten af trøffelskiverne koges 5 minutter i hønsebouillon og fløde, til konsistensen er cremet.
Smag saucen til med cognac, salt og peber.
Tag kødet op af marinaden, som gemmes til senere, og dup kødet tørt.
Brun det 1 minut ved kraftig varme i smør og steg det ca. 5 minutter ved middel varme.
Krydr med salt og peber og lad kødet hvile nogle minutter, inden det skæres i skrå skiver.
Kog marinaden kraftigt ind, så den har konsistens som tynd sirup.
Kog pastaen som anvist på emballagen og vend straks den afdryppede pasta i trøffelsaucen.
Anret trøffelpastaen på varme tallerkener og pynt med trøffel.
Læg mørbradskiverne ved, sammen med dampede grønsager, dryp med marsalasirup og server straks.