Logo

Lammemørbrad med grønsager i yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammemørbrad
rosmarin
smør eller olie til stegning

Tilbehør:
2 dl fast ( afdryppet) yoghurt
1 hvidløgsfed
1 gulerod
1 lille peberfrugt
1 lille fennikel
1 dl ærter

Krydr lammemørbraden med lidt rosmarin, salt og peber.
Steg den ca. 5 minutter i olie eller smør.
Rør dressingen sammen af yoghurt, presset hvidløg, salt og peber.
Rens gulerod, peberfrugt og fennikel og skær dem ud i små stykker. Bland grønsagerne og ærterne sammen i dressingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her