Logo

Lammekrone med salviefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekrone med 12 koteletter
2 store løg som hakkes
1 madæble - skrælles og skæres i små stykker
20 g smør
120 g frisk brødkrumme
2 spsk frisk salvie som hakkes
60 ml.usødet æblesaft
2 æg, som deles, og æggehviderne piskes
1-2 fed hvidløg, knust

Ovnen forvarmes til 210ºC.
Den delte lammeryg renses for fedt og sener.

Løg og æble svitses i smørret, til de er møre eller blanke.
Pisk æblesaft og æggeblommer sammen i blandingen.
Herefter tages gryden af varmen og brødkrumme og krydderier blandes i.
De piskede æggehvider foldes forsigtigt i fyldet.

Lammekronen sættes i en bradepande og der lægges et stykke folie under, som foldes om lammekronen.
Lammekronen sættes i ovnen og steger i ca. 45 minutter.

Inden serveringen tages fyldet op af lammekronen og kommes i en lille skål inden forskæringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her