Logo

Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk lammekoteletter
8 kviste rosmarin
1 spsk olie
1 spsk grovkornet sennep
8 stk melede kartofler
50 g smør
3 spsk fløde
2 cl. trøffelolie

Gør koteletterne klar, og bind en kvist rosmarin om hver kotelet. Bland olie og sennep sammen og pensl koteletterne.

Trøffelmos: Skræl og hak kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand og lad dem koge, til de er godt møre. Hæld vandet fra. Kom smør og fløde i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet og fløden varm. Kom kartoflerne i gryden og mos det hele godt. Smag til med salt.

Stil en pande eller grillpande over stærk varme og steg lammekoteletterne herpå. Lad dem steg i 1-2 min. på hver side eller indtil de er stegt, som du vil have det.

Ved serveringen lægges en klat kartoffelmos på hver tallerken. Stænk trøffelolie henover, og læg 2 stegte lammekoteletter ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her