Logo

Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore lammekoteletter eller 4 dobbelte koteletter på 2 cm. tykkelse
20 g smør
8-10 bladesalvie eller 1 tsk tørret
groft salt
peber fra kværn

Gulerødder i yoghurt:
1 kg gulerødder
½ l. yoghurt
1 spsk citronsaft
lidt salt

Skrub kartoflerne og sæt dem i ovnen ved 200º i ca. en time.
Skræl gulrødderne og skær dem i pinde
Kog dem så de stadig er lidt sprøde ca. 2 minutter.
Køl dem af.

Smelt smørret på en pande.
Brun og steg lammekoteletterne i ca. 5 minutter på hver side.
Drys fintklippet salvie, salt og peber over koteletterne.
Kom koteletterne på varme tallerkner.

Kog panden af med gulerodsvandet.
Bland yoghurten med gulerodspindene.
Smag til med citronsaft og salt.
Kom hakket persille og salt i kartoflerne.

Server koteletterne med gulerodsyoghurten og de bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her