8 mellemstore lammekoteletter eller 4 dobbelte koteletter på 2 cm. tykkelse
20 g smør
8-10 bladesalvie eller 1 tsk tørret
groft salt
peber fra kværn
Gulerødder i yoghurt:
1 kg gulerødder
½ l. yoghurt
1 spsk citronsaft
lidt salt
Skrub kartoflerne og sæt dem i ovnen ved 200º i ca. en time.
Skræl gulrødderne og skær dem i pinde
Kog dem så de stadig er lidt sprøde ca. 2 minutter.
Køl dem af.
Smelt smørret på en pande.
Brun og steg lammekoteletterne i ca. 5 minutter på hver side.
Drys fintklippet salvie, salt og peber over koteletterne.
Kom koteletterne på varme tallerkner.
Kog panden af med gulerodsvandet.
Bland yoghurten med gulerodspindene.
Smag til med citronsaft og salt.
Kom hakket persille og salt i kartoflerne.
Server koteletterne med gulerodsyoghurten og de bagte kartofler.