Logo

Lammekoteletter med græsk tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
1 spsk olie
½ spsk smør
salt og peber
200 g græsk tzatziki
1 stort madbrød
1 - 1 ½ kg nye kartofler
1 dl hakket bredbladet persille

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

Dup kødet tørt og brun det i fedtstoffet ved god varme.
Steg det færdigt ved middelvarme ca. 2- 4 min på hver side afhængig af tykkelsen.

Kan også grilles påregn 4-5 min på hver side tæt ved gløderne.

Drys kartoflerne med persille inden servering.
Serveres med tzatziki til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her