Logo

Lammekoteletter med ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Egnsretter med fåre- og lam­mekød ser man ikke mange af på denne egn, men her er  en fra området omkring Skjern og Tarm.
 
4-6 lammekoteletter
4-6 skiver spæk
1 løg
1 dl grønsagsbouillon
25 g smør eller margarine
Salt og peber
4-6 dl ærter
1 spsk citronsaft
 
Bind en spækskive på hver kotelet.
Læg koteletterne på en varm pande med spækskiven opad.
Skyl, rens og hak løg og persille.
Drys krydderurterne over koteletterne.
Drys med salt og peber, hæld bouillon ved.
Lad retten småstege ved svag varme med låg 30 min.
Tag kotelet­terne op og fjern spæk og tråd.
Hold dem varme, mens tilbehøret gøres klar.
Rist ærterne et øjeblik på panden, tilsæt citronsaft.
Anret ærterne ved kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her