Logo

Lammekølle i hvidvin i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle
salt
peber
2 ½ dl hvidvin
2 ½ dl vand
1 spsk frisk estragon
1 spsk hvedemel
citronsaft

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid lammekøllen med salt og peber. Læg den i stegesoen, hæld vin og vand ved og drys estragon over. Stil køllen i ovnen ved 250ºC i ca. 2 timer. Læg den færdigstegte kølle på et skærebræt og si skyen ned i en gryde. Jævn den og smag den til med citronsaft.

Serveres med løse ris, grønne bønner og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her