1000 g lammebov med ben
1 l vand
2 tsk salt
5-6 hvide peberkorn
1-2 tsk rosmarin
2-3 citronskiver
500 g kiwifrugter
2 spsk honning
1-2 spsk mynte, hakket
1 tsk rosmarin, hakket
salt
peber
Bring vand og salt i kog. Læg kødet i det kogende vand, så er du fri for at skumme. Bring det i kog igen. Læg peberkorn, rosmarin og citronskiver i. Kog ca. 1 time.
Lad kødet køle af.
Skræl kiwifrugterne. Del 2 af dem i både. Mix resten til puré. Mål 1 dl af suppen fra kødet op i en gryde. Bring suppen i kog. Tilsæt kiwipuré, honning, mynte, rosmarin og evt. lidt salt og peber. Tilsæt kiwibådene og lad saucen køle af.
Server kødet i skiver sammen med saucen samt kogte kartofler, sukkerærter og cherrytomater.
Tips: Du kan også bruge lammeryg eller blandet forkød af lam til denne ret.