Logo

Lammegryde med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød, bov eller bryst
2 tsk karry
2 tsk salt
1 spsk hvedemel
margarine til stegning
4 løg
1 porre
1 æble
1 spsk kinesisk soya
1 spsk mangochutney

Skær kødet fri af benene og skær det i tern.
Vend kødet i hvedemel tilsat salt og karry.
Brun kødet i margarine i en gryde.
Rens og skær løg og porre i skiver.
Skræl æblet og skær det i både.

Kom løg, porre og æble i gryden, tilsæt 1 dl vand, soya og mangochutney og lad retten stå og stege under låg, til kødet er mørt, ca. 1 time.

Smag retten til, og server med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her